Interim test Q1

​This is a test

 

 

Hvilket konkret projekt støtter jeg – og hvor?Hvilket konkret projekt støtter jeg – og hvor?

Hvilket konkret projekt støtter jeg – og hvor?​

​Helt konkret støtter dit bidrag projektet 'Kisumu Improved Cook Stoves' i Kenya. Projektet skaber klimaforbedringer ved at muliggøre, at fattige familier i Kenyas landdistrikter kan tilberede mad på komfurer i stedet for over åben ild. Komfurerne er simpelthen mere effektive end de traditionelle, åbne ildsteder, hvilket betyder, at der benyttes mindre træbrænde i forbindelse med madlavningen. Jo mindre træbrænde, der benyttes, desto mindre CO2 udledes der til atmosfæren. Faldende efterspørgsel på træbrænde betyder desuden, at behovet for fældning af træer reduceres. Derfor medvirker dit bidrag faktisk både til at mindske CO2-udledning og afskovning - begge dele med positiv klimaeffekt.

2.00000000000000https://edit.assets.dongenergy.com/Test/Test.PNG, https://edit.assets.dongenergy.com/Test/Test.PNG0
Hvordan 'rangerer' Basis El med omtanke i forhold til markedets øvrige elaftaler med klimavalg?Hvordan 'rangerer' Basis El med omtanke i forhold til markedets øvrige elaftaler med klimavalg?

​Hvordan 'rangerer' Basis El med omtanke i forhold til markedets øvrige elaftaler med klimavalg?

​A-mærket betyder, at Basis El med omtanke ifølge Det Økologiske Råd rangerer højest blandt elaftaler med klimavalg. Du kan læse mere om betydningen af A-mærket og se hele ranglisten på grøntelvalg.dk.

5.000000000000000
​Hvordan ved jeg, at projektet ’holder hvad, det lover og skaber reelle klimaforbedringer?​Hvordan ved jeg, at projektet ’holder hvad, det lover og skaber reelle klimaforbedringer?

Hvordan ved jeg, at projektet ’holder hvad, det lover og skaber reelle klimaforbedringer?

​Vi har valgt et projekt, hvor den positive klimaeffekt er verificeret efter den såkaldte 'Gold Standard', der stiller strenge krav til regelmæssig kontrol og dokumentation. Det er blandt andet på den baggrund, at Det Økologiske Råd har tildelt Basis El med omtanke A-mærket.

4.000000000000000